Цим дописом ми започатковуємо серію статей з циклу EROPICS

Що треба знати про фотошерінгові сайти?

Перш ніж Ви вирішите реєструватися на сайті з колекціями еротичного  контенту,  типу Youpic, будьте готові то до того, що Вас будуть змушувати платити, хоча офіційно про це ніде не сказано.

На стокових сайтах (*хоча й умовно безкоштовних) платить не той, хто має можливість завантажити і використовувати світлину, а той, хто її завантажує.

Пояснюється це тим що фотостоковий сайт, нібито, робить все, щоб Ваші роботи побачило якомога більше людей. Тобто Ви оплачуєте "рекламу" своїх світлин, які дивляться інші.

Детальніше в цій статті

Творчість, порно чи просто еротика? Аналіз сайту Youpic
Прийшла весна, а з нею тепло і перші прогулянки під вишнями, сакурою, або пальмами
Дивіться, будь ласка, подробиці про еротичний фотостоковий сайт Youpic тут

Як і у більшості фотостокових сайтів, у Youpic є обмеження. Вас приваблюють "необмеженою" кількістю завантажень в день, хоча не звертають Вашої уваги, що цей "безліміт" тільки на один місяць. Після того, в залежності від обраного тарифу, Ви платите до 300 долларів на рік. Так. "Безкоштовно" за 300 доларів - це трішки дорого, але не парьтеся - одну світлину на день Ви все ше можете завантажувати на сервіс. І ставити обмежену кількість "лайків" іншим учасникам сервісу.

Також, час від часу Ви можете отримувати сумнівні пропозиції від незрозумілих людей, чи то власників фото-хостингу, чи то шахраїв. У пропозиціях (месседжах) йдеться про величезну знижку в 90% на тариф PRO, але якщо Ви перейдете за посиланням, Ви не побачите знижки, там буде там сама ціна за рік, що і у звичайного користувача. Код, який пропонується для знижки  90%, в реальності дає "знижку" в кілька доларів на рік.

Ось приклад "звичайної" типової світлини від автора Glass Houses Photography

Photo by Glasshouses Plus