15.06.2020

"Варто подивитись в Інтернеті"

Очільник міністерства Охорони здоров'я Степанов вважає, що громадяни України відчули послаблення карантинного режиму, як "повне його скасування":

"Мы ставим рекорды по заболеваемости. Я думаю, что нам просто стоит посмотреть на улицу, на многочисленные видео, которые есть в Интернете, в социальных сетях, что у нас происходит"
Міністр охорони здоров'я України в Кабінеті міністрів Дениса Шмигаля, Степанов Максим Володимирович
Степанов Максим Володимирович, Міністр Охорони здоров'я України кабміну Шмигаля

Разом з наступною новиною, про приорітети Кабміну щодо перепису населення України, ця цитата наводить на думку, що користувачі інтернету будуть відповідати за фоточки і відео з порушенням режиму "послабленого карантину".

Кабінет міністрів планує найближчим часом провести перепис населення


Принаймні, такий пункт є в програмі діяльності Кабміну, яка була затверджена на днях. Як саме перераховувати українців - чиновники поки не вирішили, однак внесли цей пункт до списку приоритетних в програмі Кабінету Міністрів.

Якщо у вас не з'явилося питань, чому міністр Українського міністерства охорони робить заяви російською мовою, то ви певно один з тих, для кого "мова не має значення" і "питання мови - штучно придумане для розпалення національної ворожнечі", або як кажуть наші можновладці "какая разніца".