Сьогодні можна не писати багато літер, більшість має "твітерський" тип мислення, - кажуть маркетологи. Але картинки ще можуть привернути увагу.

"Мама любіт скорость" (с)


На першій світлині  - презентація нової автівки "Москвіч 427".
Мені поталанило не мати цю залізяку. І я знаю лише одну людину з мого оточення, у кого вона була.
Більшість знайомих все ж таки  скрєпно любила, зідрану з італьянського Fiat 124 марку "ВАЗ 2101", або, як мій тато, інженер-проектувальник,  користувалися службовими автівками типу "УАЗ"

👀👀👀

"МАМА ЛЮБИТЬ ШВИДКІСТЬ"

Нетипова вечеря радянської сім'ї

Чому "не" типова? Тому що пляшка горілки коштувала 10 рублів, і ніхто з людей у здоровому глузді не пив горілку кожен день на вечерю.
Хоча, мій дід, за звичкою з війни, наливав 50-ти гр. стопку в обід і ввечері. Поки якийсь доктор дуже переконливо не довів йому, що без горілки дід проживе ще 30 років, а з горілкою - 5. Останні тридцять років дідусь не пив і не палив.

А мій милий вареничків хоче (с)

Віктор Цой, як публічна особа і музикант, мав свої привілеї

Черга у "штучний", як він тоді називався, відділ магазину. Нехай мене вибачать прихильники Віктора Цоя, але людина на фото трохи схожа на нього. Звичайно це тільки схожість, інакше ця світлина вже б була іконізована.

Авоська. Тільки лінивий про неї не казав, а я не лінивий

"Авось" - це слово дуже складно перекладається на інші мови, з російської, бо є однією з характерних рис російського індивіда, які передаються генетично.

АВОСЬКА!

Перша міс СРСР, 1988 рік

Це моє улюблена світлина. Настільки ж цнотлива, як і ствердження, що в СРСР "СЕКСА НЕТ"

Дідусь Лєнін щось задумав

У мене величенька підбірка подібної антисовєтчини в світлинах і статтях, і це одна з умов, яка не дає мені повернутися навіть подумки в часі до тієї епохи, бо посадять, сатрапи.

Здибимося у Фейсбук?

″Україна вражає красою” - фото-спільнота
В Фейсбуці багато спільнот, учасники яких виставляють свої фотографії, малюнки чи скульптури на розгляд широкого загалу. У нас теж народилася ідея зробити спільноту, основна ідея якої - показати...
Наша бандерівська група в Фейсбук, яка прославляє красу України