Вся дідовоєвальщина в одній світлині

Для цнотливих і тих, хто просто не розуміє значення слово "свінгери", інформація тут

Світлина з Фейсбук групи "Файний Борщ" 

В конкурсі найкращих коментарів переміг такий:

Гарного нам, бандерівці, дня!

Здибимося!

Свінгери, походить від слова swing(свінг) - обмін.
Свінг передбачає наявність постійних пар (включаючи і сімейні), які обмінюються партнерами. Зазвичай сім'ї захоплено спільно розважаються приблизно півроку-рік.

Клуби для свінгерів називаються свінг-клуби (також секс-клуби, лайфстайл клуби, але не слід їх плутати із клубами, де виконують музику свінг). В такі клуби приймаються пари, що тільки склалися. Адепти свінгу наполягають, що їх сексуальна активність не підриває довіри між постійними партнерами, виключає випадкові контакти (зокрема ризик зараження венеричними захворюваннями) і дозволяє урізноманітнити сексуальне життя.

Свінг вважають однією із форм поліаморії. Термін поліаморія частіше використовують для назви довготривалих відносин, хоча існує думка, що гібридний термін («полі» — грецьке, «амор» — латиною) не слід вживати, для заміни пропонується «поліфілія» або «мультіаморія».

Прихильники поліаморії, поліаморісти, утворюють комуни в основному у США і Європі, тобто як правило в країнах, де полігамія, тобто шлюб з кількома партнерами, нелегальна. При цьому можуть існувати як відкриті стосунки, коли члени поліаморної сім′ї мають випадкові зв'язки за межами групи, так і поліексклюзив (багатовірність) — зв'язки лише в межах групи і нові члени приймаються лише за згодою всіх інших. Походження таких комун пов'язане з подальшим розвитком руху за вільне кохання, яке пропагували хіппі.

Подібні відносини існували навіть у середньовіччі, наприклад в деяких сектах — крикуни (ranters), Брати і сестри вільного духу (Brethren of the Free Spirit) та ін.

Матеріал для пояснення термінології взято з ua.wikipedia.org
Свінгери на вечірці у штаті Огайо