Спочатку трохи історії з перевірених джерел.

Цю вишиванку, яку Ви бачите на світлині з Моррісоном, йому подарував  Андрій (Ендрю) Верхола Молодший, син емігрантів з України  Юлії Верхоли (народженням Зевака) та Андрія Верхола Старшого

Ендрю Уорхол був четвертою дитиною Андрія Уорхоли (американізувався як Ендрю Уорхол-старший, 1889–1942) та Джулії (уроджена Завака, 1892–1972), перша дитина яких народилася на батьківщині і померла до переїзду до США.
(стаття англійською - тут)

Просто покажіть цей допис ватно-головим людям, які чули про  The Doors і Моррісона, та вважали його СВОЇМ  ідолом у музиці.

Ефект горіння вати  буде сильніший, якщо ці люди якимось чином  симпатизують путину або ДНР і ЛНР, та кажуть, що Україна - неіснуюча держава.
Покажіть це фото або статтю. Зробіть паузу. Відчуйте реакцію хворого, але не відповідайте нічого на ті слова відчаю, які почуєте після того, як закінчиться шок.

Мовчки поспівчувайте, по-християнськи, потім виключте світло, заспівайте "Гарі-гарі ясна, чьтоби не пагасла". Після чого неквапно вимкніть світло,  дістаньте пістолет для стріляння водою, зарядіть його якісним високооктановим керосином,  і стріляйте вогнем на звуки завивань.

Без жартів це звучить так

"Якщо Ви думаєте, що "не всі росіяни підтримують Путіна", а деякі альтернативно підтримують його опонентів, типу Льохи Наваленного, просто спитайте в них чий Крим і чи готові вони спілкуватися українською, казахською, литовською, німецькою мовою з "поваги до опонента", як це робите Ви. Якщо відповідь буде звичною в таких випадках -
показуйте Джима Моррісона у вишиванці (і дивіться інструкцію, вище)