Не звертайте уваги на якість відео і фонову музику. Це стареньке відео, за часів, коли дерева були великими, а ми - маленькими.

Але ідея для невеличких поверхонь, вкритих старими фарбами  цілком дієздатна.

Якщо у вас проблема космічного масштабу, або хоча б декілька квадратів такої поверхні, краще звернутись до спеціалістів, або купити спеціальну хімію, яка видаляє старі фарби і лаки.

Це відео, як кажуть в старому анекдоті, для тих, хто має час і натхнення.

Берете звичайну цепочку (не беріть намисто жінки, або тещі, навряд чи вони вас зрозуміють)

Photo by Jakob Owens / Unsplash

Прилаштовуєте  цю цепочку до звичайної, або гарної дрелі, так, як показано на малюнку.

Вуаля.

Відео про те, як гарно мати час і натхнення

Зайвого вам всім часу і натхнення.

Upgrade:

Дивився сьогодні фільм "UPGRADE". Я розумію, коли цей відео-ролік, той що вище, був смонтований за "дякую", то він і виглядає так само. Якбі його знімала зйомочна группа, режисер, "камера - мотор - кава до ліжка", це був би шедевр, навіть з невеличким бюджетом.

Але, цур їм і пек, що це за таке візуальне сміття, "Upgrade"? Без кольору і смаку, форми і думки? Люди отримували гроші за зйомки. А інші - ходили дивитись цей "шедевр" у кінотеатри. Я за Світ без таких фільмів, як "Upgrade".

Краще б, я,  замість подивитися сей фільм, пошкрябав стіну від старої фарби. Або ще один запис про гарну музику написав би в блог.

Якщо у вас є власна думка, стосовно того, як видалити стару фарбу, і є методи, які працюють стабільно і ефективно, напишіть в коментарях, будь-ласка.